Header Ads

Ja et pots associar a l'AFA, t'ho expliquem aquí



Ja et pots associar a l'AFA pel curs 21-22

Ja pots fer-te soci/a de l'Associació de Famílies d'Alumnes de l'Amistat pel proper curs 21-22. Per associar-te només has d'omplir el formulari que trobaràs aquí i fer el pagament de la quota de soci que és de 30€ per família cada curs.


Aquest any, ens hem avançat  i ja pots fer-te soci de l'AFA, tens temps per fer-ho durant tot l'estiu. L'AFA és una entitat sense ànim de lucre que contribueix a la millora de l'escola i és representant de les famílies de la nostra comunitat d'aprenentatge. Quantes més famílies sòcies tinguem, millor escola tindran els nostres infants. A més a més, aquest any, l'AFA gestionarà els llibres pel curs 21-22, aconseguint-los a preu de cost pels seus associats. També subvencionarem l'agenda dels nostres socis/es, que només hauran de pagar un euro.

Com fer-se soci?
Per associar-se només cal omplir el formulari que trobareu aquí i omplir-lo amb les vostres dades. Primer us demanarà les dades de l'adult que serà l'associat a l'AFA i després dels infants. Dins d'aquest formulari trobareu una opció per fer la reserva dels llibres. Per tal de finalitzar la vostra inscripció com a socis de l'AFA cal que feu el pagament de la quota d'Associat (30€ per família) així com dels llibres corresponent el curs/os dels vostres infants. Aquest pagament s'ha de fer per transferència bancària a IBAN ES27 0081 0378 3700 0120 4827 és MOLT IMPORTANT  que al concepte de la transferència hi indiqueu el nom de l'adult que ha omplert el formulari i ens l'envieu al mail: ampa.amistatfigueres@gmail.com.

Passos per fer-se soci:
1. Omplir el formulari amb les vostres dades (recordeu que el nom de l'adult que indiqueu serà el soci/a de l'AFA)
2. Reserveu els llibres dins del formulari.
3. Realitzar el pagament per transferència a IBAN ES27 0081 0378 3700 0120 4827 indicant al concepte el nom de la persona que ha omplert el formulari al concepte.
4. Enviar el comprovant a ampaamistatfigueres@gmail.com

Trobareu el formulari per associar-se aquí: